Min bästa morgon (del 3)

AFFIRMATIONER

Nästa steg i din morgonrutin är en av de jag tycker har mest inverkan på mitt vardagsliv då jag ständigt påminner mig själv verbalt om vart jag är på väg och mina värderingar.

AFF1-1-1024x1024png

Att affirmera kan för en nybörjare kännas lite svårt, kanske löjligt och man har svårt att veta vart man ska lägga fokus. Därför ska jag nu hjälpa er att ta fram ERA personliga affirmationer inom vilket område i livet som helst! Självklart kan man göra en för hela livet också (eller dagen eller veckan eller året) men jag ser dem som mer omfattande för olika områden av mitt liv.


SKAPA DINA EGNA AFFIRMATIONER

För att skapa dina affirmationer behöver du svara på följande frågor

 • Vad vill jag?
 • Varför är det viktigt för mig?
 • Vem måste jag vara för att uppnå detta?
 • Hur kan jag (praktiskt) se till att uppnå detta?

Välj ett valfritt område (ex. relationer, ekonomi, karriär, hälsa, spiritualitet) och svara på frågorna ovan för respektive kategori. Du kan gärna göra det för flera olika och svara på samma frågor för olika kategorier.

När du svarat på frågorna läser du svaren direkt efter varann. Du kan med fördel styla till svaren och frågorna lite så det blir som en berättelse. Se här nedan!

daily-affirmationsjpg

OMRÅDE: TRÄNING

 • Vad vill jag?
  Jag vill ha en stark och frisk kropp som orkar med vardagslivet
 • Varför är det viktigt för mig?
  Detta är viktigt för mig eftersom jag mår bra av att känna hur min kropp jobbar med mig och hur vi tillsammans klarar av vardagen
 • Vem måste jag vara för att uppnå detta?
  För att uppnå detta måste jag vara en person som tar ansvar över sina val, som planerar sin vardag och som är disciplinerad i sin träning
 • Hur kan jag (praktiskt) se till att uppnå detta?
  Detta kan jag uppnå genom att varje söndag planera för kommande veckas uppgifter, ha ett färdigt träningsprogram att följa och göra mitt bästa varje träningspass.

Läs nu detta utan att läsa frågan däremellan

AFFIRMATION: TRÄNING
Jag vill ha en stark och frisk kropp som orkar med vardagslivet. Detta är viktigt för mig eftersom jag mår bra av att känna hur min kropp jobbar med mig och hur vi tillsammans klarar av vardagen. För att uppnå detta måste jag vara en person som tar ansvar över sina val, som planerar sin vardag och som är disciplinerad i sin träning. Detta kan jag uppnå genom att varje söndag planera för kommande veckas uppgifter, ha ett färdigt träningsprogram att följa och göra mitt bästa varje träningspass.

0q51LpXfGnitaRePujpg

HUR ANVÄNDER JAG MINA AFFIRMATIONER?

När du skrivit dina affirmationer för respektive område (jag själv gjorde 6 olika områden och till sist lyckades jag göra en mer omfattande för ”LIVET”) tar du med dem (skriftligen) till den plats för du väljer att genomföra din MIRACLE MORNING ritual (mattan, soffan, köksbordet). När du är klar med din första del SILENCE och meditation öppnar du ögonen och tar en utav dina affirmationer. Nu bryter du tystnaden och läser denna högt för dig själv det som står på lappen. Ta till dig orden som du skrivit för dig själv och bär med dig din affirmation under resten av dagen.

Nästa dag tar du nästa affirmation och när du läst igenom alla börjar du om på den första igen. Så har du 4 rullar du genom alla på 4 dagar och har ju 2 så tar du varannan dag. Jag skulle säga att genom att göra fler så uppenbarar sig den övergripande för hela livet som för att du kan skriva en som sammanfattar allt för alla kategorier. Men du kommer förmodligen ha lättre att göra den efter du gjort alla del-kategorier först - så var det iaf för mig!


VAD HÄNDER NU DÅ?

Ja du, det är bara tiden som kan avgöra, och du som kan lägga märke till! Ta nu en dag i taget, läs dina affirmationer och lita på att det som står på dem är sant. Gör ditt bästa för att leva i linje med det du önskar men du kommer snart märka att ditt undermedvetna hjälper dig att ta rätt val mot dina mål och drömmar!


Nu har du en vecka på dig att skriva ner dina affirmationer och börja göra dem till verklighet. Nästa vecka kommer nästa steg!