WINTERCAMP 20/21 - INFORMATION

Nu startar nästa bootcamp igång och det är ett WINTERCAMP som väntar!

Efter att sommarens SUMMERCAMP varit så otroligt populärt och uppskattat har jag nu tagit fram ett koncept för vintern. Detta kommer hållas inomhus med fokus på styrka och teknik i samtliga basövningar och genom dessa stärka våra grundrörelser för att bli starka i vår vardag.

Under veckorna kommer vi följa en träningsprogrammering där alla kan utvecklas på sina individuella plan. Vi har alla olika styrkor och svagheter och programmet hjälper oss nyttja våra styrkor och stärka de områden vi behöver jobba mer på.

389b0fda-231f-4798-90f8-4a3216178c3fpng

ASF WINTERCAMP 20/21
Exempel på hur ett upplägg kan se ut

WARMUP (10 min)
Mobilitet och aktivering av de muskelgrupper som kommer jobba under passet

STYRKA (20 min)
A1 Styrka med fokus Böj eller Höft
A2 Styrka med fokus Drag eller Press

VOLYM (15 min)
B1 Volym med kompletterande styrka för A1
B2 Volym med kompletterande styrka för A2
B3 Hållning, Bål och eller Statisk Styrka

CONDITIONING (10 min)
Kroppsvikt alt lättare vikter
3-4 övningar + flås (rodd, löpning, cykel)

Avslutande 5 min tack och bock för dagen!När börjar vi?
Vi börjar vecka 45 !

Vem kan anmäla sig?

Passet kommer funka för samtliga som är villiga att utvecklas i sin styrketräning och som gillar en utmaning! Du behöver ha lite erfarenhet från träning tidigare men du som ny kommer kunna utvecklas otroligt mycket under veckorna! 

Kostnad?
Priset för dessa 13 veckor (totalt 26 pass i grupp) är 5 200 kr

Du kan betala med friskvårdsbidrag (Actiway, ePassi eller faktura) samt senarelägga din faktura till betaldatum 2021-01-27.


Hur anmäler man sig?
Skicka din intresseanmälan till info@allseasonfitness.se eller via kontaktformuläret under http://allseasonfitness.se/tjänster.

Efter anmälan återkopplar jag med frågor kring ditt schema så att vi på bästa sätt lägger passen så det passar alla anmälda!

Frågor?
Om du har några som helst frågor kan du kontakta mig på mail info@allseasonfitness.se eller telefon 0735 004009. Svarar normalt dagtid mellan 06-18!