PERSONLIG TRÄNING

Med Personlig Träning kommer man otroligt långt med sin utveckling. Vare sig du är nybörjare eller har spenderat många timmar i gymmet är det roligt, lärorikt och utmanande att få hjälp med sina svagheter och fortsätta jobba med att bli den bästa version av sig själv. Oavsett om du vill finslipa på tekniken i baslyften eller lära dig en helt ny skicklighet kommer jag hjälpa dig att stegvis ta dig närmare dina personliga målsättningar. 

Kontakta mig om du är intresserad av rolig, utmanande och motiverade träning! 

Personlig Träning sker på Crossfit Halmstad, Nässjögatan 6, Halmstad

PERSONLIG TRÄNING 1 - 8 h

Om du endast vill ha hjälp med att fila på teknik eller ta fram några nya inspirerande upplägg passar 1-8 h Personlig Träning dig. Under timmarna vägleder jag dig genom passet och utmanar dig på din nivå. Uppläggen får du med dig hem och kan utföra när du vill på egen hand.

Personlig träning 10 + h

Om du är intresserad av att lära dig en ny övning eller lära dig mer om träning överhuvudtaget rekommenderar jag minst 10 h Personlig Träning. Det är för att du sen på egen hand ska känna dig trygg med den träning jag presenterat. I timmarna ingår ett träningsprogram mot din målsättning med konstant progression så länge vi tränar tillsammans. Du väljer själv hur ofta du vill träna tillsammans med mig.

Personlig träning 20 + h

Om du verkligen är i behov av en livsstilsförändring, eller under en längre tidsperiod vill utmanas vecka för vecka, rekommenderar jag dig minst 20 h Personlig Träning. Då lägger jag upp en mer långsiktig plan som du och jag löper på under flera månaders tid och slutmålet är att du ska ha skapat en större förändring i din vardag mot en hälsosammare livsstil eller en ny typ av kapacitet i din kropp.  

PRISLISTA - PERSONLIG TRÄNING

JAG ÄR INTRESSERAD AV PERSONLIG TRÄNING