ASF BOOTCAMPS

KOMMANDE BOOTCAMP

ASF WINTERCAMP

13 veckor totalt 26 pass

2 träningspass / vecka

Begränsat antal platser!

START vecka 45 (2020)
 SLUT vecka 4 (2021)


INTRESSEANMÄLAN WINTERCAMP


13 veckors träning inomhus

ASF WINTERCAMP 2020-2021

Nu öppnar anmälan för årets ASF WINTERCAMP !


Det är dags att välkomna vintern och årets kallade månader med träning, rörelse, motion och fantastiska dagar tillsammans i gymmet. Under 13 veckor kommer vi tillsammans jobba mot våra individuella målsättningar på bästa sätt och med hjälp av styrketräning bli starkare tillsammans! Läs igenom info nedan vad som ingår i upplägget och hur vi på bästa sätt skapar de mest optimala förutsättningarna för dig.

Under 13 veckor (vecka 45 (-20) till vecka 4 (2021) kommer vi ses enligt schema (kommer vecka 43) inomhus på Crossfit Halmstad, Nässjögatan 6 i Halmstad. 

Passen kommer varieras av styrketräning, kondition och rörlighet.

Inledningsvis kommer vi starta med 2 st test-pass och efter 13 veckor kommer vi göra samma tester för att få ett kvitto på våra resultat. Inför varje träningspass klär vi oss för träning, omklädningsrum med dusch för ombyte finns på plats.

OBS! Du närvarar på de pass du kan. Eventuellt är det något pass som uteblir pga sjudom eller övriga avvikelser. Upplägg för samtliga pass delas ut vid begäran (efter utfört pass) så att du kan genomföra det på egen hand.

UPPLÄGG

Fokus: Inomhusträning (Styrka och Kondition)

Plats: Crossfit Halmstad, Nässjögatan 6

Period: Vecka 45 (-20) till Vecka 4 (-21)

Dag/Tid:  Schema kommer 2 veckor innan uppstart

Antal Platser: 8

Pris: 5 200 :- Anmälan: senast fredag vecka 44

--

I priset ingår: 26 st planerade träningspass med PT i grupp med garanterat resultat på styrka, kroppskontroll, flås och kroppssammansättning! Utöver detta inkluderas du i en FB-grupp online för stöttning, pepp och inspiration för att utvecklas under perioden!


ASF WINTERCAMP inkluderar
  • Effektiv och rolig träning
  • Utmaningar
  • Styrketräning x 13
  • Konditionsträning x 13
  • Gemenskap
  • Onlinecoachning i grupp
  • Kunskap och nytänk
  • Utvecklingsmöjligheter

"Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going"

KOMPLETTERANDE TJÄNSTER

Se nedan hur du kan komplettera ditt upplägg för att få bästa möjliga resultat!


ONLINE BOOTCAMP

Tilläggskostnad: 0:-

(ord pris: 1 299kr)

--

Som deltagare i ASF BOOTCAMP 2020 får du kostnadsfritt delta i coachninggruppen för #ASF10WEEKCHALLENGE som går ligger löpande under samma veckor i sommar. Var med och bidra till en fantastisk virtuell gemenskap!KOSTSCHEMA

Tilläggskostnad: 599:-

(ord pris 1 000 kr)

--

Om du är intresserad av att boosta dina resultat med ett kostschema är detta möjligt. Som deltagare av ASF Summercamp 2020 kan du komplettera med ett individanpassat kostschema till ett reducerat pris. PERSONLIG TRÄNING

Tilläggskostnad: -25 % på ord priser

(ord pris från 750 kr / h)

--

Om du är intresserad av att boosta dina resultat med extra Personlig Träning har du som deltagare av ASF BOOTCAMP reducerat pris med -25 % på prislista bifogad nedan. Detta gäller under alla 10 veckor.BILDER FRÅN ASF BOOTCAMP 2019

Fyll i formuläret och anmäl dig IDAG!