PERSONLIG TRÄNING

För att få en bra uppstart med träningen, eller helt enkelt ta träningen till en ny nivå, kan du med fördel boka mig som din tränare. Med en bred kompetens och erfarenhet inom flera olika träningsområden kan jag hjälpa dig att forma det träningsupplägg som tar dig mot dina mål utifrån din nulägesstatus och önskan på resultat. Min filosofi är att träning ska vara roligt, utmanande och spännande. Jag vill dela min kunskap med dig så att vi tillsammans ökar din livskvalitet och ditt välmående med hjälp av träning. Vårt första möte är en konsultation inkl. en  rörelseanalys för att ta fram din nulägesstatus. Vid våra kommande träffar får du ta del av roliga och utmanande träningspass där du successivt kommer utvecklas och se en progression mot din målsättning.

Mina specialiteter inom träning är Styrkelyft, Tyngdlyftning, Kettlebells, Crossfit, Calisthenics och Fitness. Boka mig och få resultat från din träning!

Personlig Träning sker i dagsläget på Crossfit Halmstad (Nässjögatan 6, Halmstad) alt. i närområdet vid träning utomhus.
Kontakta mig via info@allseasonfitness.se för att boka tid!

KOSTSCHEMA

Det vi äter lägger grunden för vår energinivå under dagen och ger oss den ork vi behöver får att prestera som individer, oavsett om det handlar om att vara en bra kompis, förälder, kollega eller atlet. Med ett kostschema upplagt utifrån dina förutsättningar samt målsättningar kan du räkna med resultat av såväl träningen som ett ökat välmående. Bli av med ditt obotliga sötsug och glöm hungerkänslorna! Med rätt livsmedel kommer jag ta fram en grund med det din kropp behöver för att känna sig stark, kunna utvecklas och ha energi hela dagen!


Via ett frågeformulär delger du den information som kommer forma ett individanpassat kostschema.

TRÄNINGSPROGRAM

För att bli starka individer och även få önskade resultat av träningen krävs ett strukturerat program med en stadig progression mot din målsättning. Det är viktigt att du har ett syfte med varje övning du tar dig an, och skapar på så vis en funktionell träning utifrån vad du önskar för resultat! Med ett träningsprogram upplagt utifrån dina förutsättningar och målsättningar kan du räkna med att inte bara få resultat i form av en starkare kropp, utav även ett starkare psyke! Träningsprogrammet inkluderar en guide i hur du får ut det mesta ur varje träningspass.

Via ett frågeformulär delger du den information som kommer forma ett individanpassat träningsprogram.

GAMECHANGER (vol 1)

Mitt nya koncept handlar alltså om att hjälpa dig ta din träning och kost i dess kombination till en ny nivå: en gamechanger. Något där du kan känna att här tog du avstamp och började på riktigt (!) jobba mot den målsättning du har, vare sig det gäller styrka, utseende, rutiner, vardagsvanor, välmående etc. Oftast är det kombinationen som krävs av både träning och kost för att nå dit man vill, och det är inte ovanligt att man känner att det är omtumlande att börja med ett nytt koncept av kombinerad kost och träning på en och samma gång. Jag vill som sagt underlätta den processen för dig som känner en avsaknad av de resultat som du önskar.

DU SOM PASSAR FÖR DENNA TJÄNSTEN

  • tränar idag kontinuerligt och följer något typ av träningsupplägg/eget träningsschema
  • upplever att du inte får de resultat som du önskar av ditt nedlagda arbete

VAD INGÅR I ASF GAMECHANGER

  • 1 st Individanpassat kostschema utifrån målsättning
  • Justering av nuvarande träningsschema utifrån målsättning

ONLINECOACHNING

Onlinecoachning ger dig som bor utanför Halmstad möjligheten att skapa goda kost- och träningsrutiner i din vardag med rådgivning och vägledning samt veckoavstämningar. Samarbetet startar upp med ett frågeformulär där du beskriver hur din livssituation ser ut idag samt dina önskemål med träning och kost. Utifrån dina svar formas ett upplägg där kost och träning kompletterar varandra utifrån dina förutsättningar med en stadig progression mot dina önskade resultat. I coachningen ingår löpande uppdateringar och justeringar av ditt schema så att vi tillsammans formar och skapar en vardag som passar dig. Fortlöpande coachning debiteras med 1 200 kr / månad.

Via onlinecoachning får du även ta del av en receptbank för att kunna skapa goda måltider utifrån ditt kostschema samt videos på övningar som finns med i schemat.

Intresseanmälan via mail.

FÖRELÄSNING

Företag, gym, skolor, organisation och föreningar kan boka in föreläsningar inom hälsa, träning och kost. Vi planerar tillsammans ett upplägg med tema som är speciellt utformat efter de önskemål ni har och vilken publik som skall lyssna. Perfekt att lägga till som ett komplement under tema-dagar/veckor.

- Detta kan kombineras med en workshop där åhörarna direkt får med sig praktiska tips på hur de kan använda den nya kunskapen och insikterna från föreläsningen i vardagen.

-Det är öppet för diskussion och frågestund under hela föreläsningen/workshopen för att tillfället ska bli så bra och lärorikt som möjligt med information utifrån deltagarnas kompetensnivå.

PRISLISTA

Klicka HÄR för att få mer info kring vilka olika typer av Personlig Träning du kan boka samt övriga prisuppgifter.

Grafisk design: @charlosi - Photo: @mediabysomnium - Copyright: @allseasonfitness